La botez i-a cântat Ion Dolănescu, la majorat, Maria Ciobanu. Vezi cine e norocosul!

28 septembrie 2017 18:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Majorat ca o nuntă! Emblema folclorului oltenesc, Mariana Ionescu Căpitănescu, a trecut prin cele mai mari emoții la începutul acestei săptămâni. Fiul ei, Anthony, a împlinit 18 ani, așa că a avut parte de o petrecere ca în filme. Sărbătoritul a primit cadou o mașină și un apartament.

Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere: o artistă apreciată și o mamă fericită. Mariana Ionescu Căpitănescu (48 de ani) este căsătorită de aproape 20 de ani cu afaceristul Dan Căpitănescu, și împreună au doi copii superbi: pe Anthony și pe micuța Tara Maria (7 ani). Luni, băiatul lor a împlinit 18 ani, așa că i s-a organizat o petrecere de majorat specială. Totul s-a desfășurat în același restaurant din Craiova, în care în urmă cu 17 ani părinții îi făceau feciorului lor petrecerea de botez.

Culmea, dacă atunci i-a cântat Ion Dolănescu, iată că acum i-a cântat Maria Ciobanu. Printre cei care au venit să-i ureze ”la mulți ani” sărbătoritului s-au numărat Silviu Prigoană, alături de logodnica sa, Mihaela, Constantin Enceanu, Claudia Ghițulescu, Petrică Mâțu Stoian și Ionuț Dolănescu. Părinții i-au făcut o surpriză frumoasă fiului lor: o mașină marca Mercedes, dar și un apartament cu două camere în Craiova.

”Maria și Dan au muncit foarte mult. Dan este un afacerist de succes, a lucrat mult timp în Canada, așa că era normal să-i facă băiatului un cadou special, mai ales că Anthony a fost admis să studieze la o facultate din Elveția. Ei au avut un apartament luat în rate și chiar luna aceasta au achitat ultima rată, așa că au considerat să-l pună pe numele lui. Iar mașina e binevenită. O să o împartă cu mama lui, pentru că ea are una mai veche”, ne-a spus o sursă din preajma solistei.

Mai multe