La ce reality-show a fost concurentă Cristina Ţopescu în urmă cu doi ani. S-a pierdut în Grecia

13 ianuarie 2020 16:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Ţopescu a acceptat să concureze la un reality-show tv, care s-a filmat în vara lui 2017 în Grecia. Vedeta s-a pierdut atunci pe străzi, trecând prin adevărate emoţii. Această participare a jurnalistei a fost absolut surprinzătoare pentru fanii ei, care erau obişnuiţi să o vadă în ipostaze serioase. Ea a acceptat să fie cooptată şa "Aventură cu patru stele", show în care i-a avut rivali pe Nea Mărin, dar şi pe actriţele Carmen Tănase şi Adriana Trandafir.

Cristina Ţopescu a lucrat în ultima vreme la televiziunea online Canal 33, însă în 2017 ea a fost concurentă într+un show de divertisment transmis de Antena 1. Această colaborare a regretatei jurnaliste a venit la doar patru luni de când ea şi-a anunţat retragearea de la emsiunea "Dincolo de știri" pe care o prezenta la Antena 3.

Nu s-a dat înapoi la de la nicio provocare în timpul emisiune, filmată integral în Grecia. Jurnalistaa intrat în magazinele de suveniruri, a participat la competiții de băut tsipouro și de mâncat înghețată. S-a bucurat de toate frumuseţile străzilor din Grecia, dar a trăit și emoțiile concursurilor complet neobișnuite la care a fost nevoită să participe, ba chioar s-a rătăcit de ceilalţi concurenţi.

În 2017, Cristina Ţopescu şi-a dat demisia de la Antena 3 după trei ani

Cristina Ţopescu a luat o decizie surprinzătoare în primăvara lui 2017 când după trei ani şi jumătate în care s-a aflat la cârma emisiunii "Dincolo de ştiri" de la Antena 3 a anunţat că se va retarge. "Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!", este singura declaraţie pe care a făcut-o realizatoarea pe marginea acestui subiect.

Cristina Ţopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de ştiri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 când a decis să intre în PSD.

Cristina Ţopescu, găsită moartă în casă

Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață de pe 28 decembrie. Prietenii ei au crezut că fosta jurnalistă se află în străinătate și că de aceea nu le răspune la telefon. O vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliția. Ea le-a spus oamenilor legii că nu a mai văzut-o pe celebra prezentatoare TV de mai bine de trei săptămâni. Un echipaj de poliție a spart ușa locuinței din Tunari a vedetei și a descoperit-o decedată, fără urme de violențe pe corp. Mai mult, din primele informații reiese că în casă se aflau trei doi câini morți și cinci vii. Autopsia efectuată luni nu a reuşit să dezvăluie cauza morții Cristinei Țopescu, truzpul jurnalistei fiind în stare avansată de degradare. 

„Duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii  au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată”, a anunțat Poliția.

Citeşte şi: 

Reacția lui Lucian Mândruță, după moartea Cristinei Țopescu: „E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani!”

Cristina Țopescu i-a spus tatălui tot ce avea pe suflet: «Televiziunea mi te-a răpit»

Mai multe