La fundul cărei vedete i se scurg ochii lui Pepe? Oare Raluca ştie?

30 iunie 2014 12:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă se află în toiul pregătirilor pentru nunta lui, Pepe nu-şi neglijează deloc nici cariera.

În weekendul care a trecut, Pepe nu s-a odihnit deloc, dar s-a distrat pe cinste. El a filmat videoclipul piesei "E vara mea", alături de numeroase vedete, printre care: Anda Adam, Mandinga, Cosmin Seleşi, Flavia de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani", Nicole Cherry, Connect-R şi alţii.

Chiar dacă este un soţ devotat şi un familist convins, Pepe a mai "păcătuit" cu privirea şi a mai tras cu ochiul la graţiile feminine care dansau pe melodia lui în ţinute sumare.

“A fost o petrecere in primul rand. Toti cei prezenti s-au distrat si le-am promis ca vom repeta figura si pe viitor, intr-un fel sau altul, cu sau fara motivatia filmarii unui videoclip. Materialul final il vom avea gata in curand, dar din cele cateva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (Dan Petcan / Regizorul Videoclipului) mi-am dat seama ca acesta va fi unul dintre cele mai bune daca nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de productie s-a descurcat extraordinar si a coordonat excelent o nebunie completa. Din afara, parea ca toata lumea facea ce vroia fiindca toti erau pusi pe distractie si nici nu aveai cum cu o asa gasca de prieteni”, a declarat Pepe.

Mai multe