La nunta Andreei Tonciu s-au furat și mireasa și nașa. Ce răscumpărare a cerut "răpitorul"

5 septembrie 2016 20:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu (28 de ani) a ținut să respecte fiecare tradiție și ca la orice nuntă, nu putea lipsi și "furatul" miresei. Totuși, "răpitorul" nu s-a mulțumit numai cu aceasta, ci a dorit să o "fure" și pe nașă. Reghecampf și Daniel, mirele, nici nu bănuiau ce-i așteaptă.

Andreea Tonciu și Anamaria Prodan au fost "furate" de mascați la nuntă. "Răpitorul", doctorul din Turcia care i-a făcut Andreei operația de mărire a sânilor, a cerut o răscumpărare "grea" pentru mire și naș: din partea lui Reghecampf, o declarație de dragoste pentru soția sa, iar din partea lui Daniel, fie să se dezbrace în fața invitaților, fie să-i cânte miresei sale.

Când mirele și nașul s-au mai dezmeticit din euforia nunții, au devenit destul de serioși, probabil nu se așteptau să se fure mireasa și cu atât mai puțin și nașa. Reghe a fost nevoit să ia cuvântul în fața nuntașilor: "Îmi cer scuze dacă nu am salutat pe toată lumea, sunt un pic mai timid. Dansăm, cântăm, ne dezbrăcăm, numai aduceți mireasa și nașa", a spus plin de emoție Reghe.

Cert este că nașul și finul său au îndeplinit toate cerințele - doar ar face orice pentru cele mai importante femei din viața lor nu? Reghe nu a ezitat o clipă să-și exprime dragostea pentru Anamaria Prodan: "Te iubesc ca în prima zi când te-am văzut, chiar mult mai mult. În fiecare moment ne bucurăm împreună. Ești viața mea, ești aerul meu, te iubesc din suflet."

La rândul lui, mirele a îngenuncheat în fața miresei lui și a încercat să o "răscumpere" fredonând o melodie - a ales să-și păstreze decența și nu s-a dezbrăcat. Departe de a fi un talent muzical, Daniel a renunțat la cererea Andreei la a mai cânta și i-a făcut o declarație: "Te iubesc și îți mulțumesc din suflet că ai acceptat să fii nevasta mea."

Mai multe