La plajă îmi folosesc de zor mâna tăiată de topor! După 2 luni de recuperare, Augustin Viziru face de toate cu degetul mutilat în finala de la «Ferma vedetelor» FOTO EXCLUSIV

3 august 2015 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Parcă mai ieri îl vedeam plin de sânge, după ce şi-a secţionat 3 tendoane de la degetul mare al mâinii stângi. Tabloul de coşmar a avut loc în finala de la “Ferma Vedetelor”, pe 31 mai. Duminica aceasta, la două luni distanţă de la necaz, Augustin Viziru ne-a demonstrat că mâna lui de aur, cu care face bani la poker şi la biliard, s-a refăcut complet.

Aglomeraţie mare în weekend, pe plajele de fiţe din nordul staţiunii Mamaia. Printre turişti, fotoreporterii Click! l-au găsit şi pe Augustin Viziru (34 de ani), ceva mai întremat decât în primăvară, când l-am urmărit, timp de trei luni, în reality-show-ul “Ferma Vedetelor” (PRO TV).

Augustin Viziru s-a refăcut complet după accidentul de la ''Ferma Vedetelor''

Postat în buza mării, fostul actor de telenovele a stat de vorbă cu câţiva amici şi, culmea, de data aceasta nu era înconjurat de domnişoare sexy, aşa cum ne-a obişnuit până acum. Dar nu asta e important, ci faptul că Viziru a scăpat, în sfârşit, de necazurile de la mâna stângă, pe care, cum spuneam, şi-a mutilat-o grav, în direct, la TV. Toate mişcările lui arată că degetul mare nu mai e rigid şi poate fi folosit la capacitate maximă.

Aşadar, actorul şi-a aprins ţigara, a fumat, a butonat telefonul cu dexteritate, şi-a aşezat ochelarii, a strâns pumnul, a gesticulat, semn că mâine, poimâine îl vom revedea la concursurile de biliard, din care câştiga bani frumoşi. De altfel, în urmă cu două săptămâni, Augustin ne povestea că şedinţele de recuperare l-au ajutat enorm, dar că încă simte dureri la nivelul degetului mare. “Sunt încă în recuperare şi abia acum îmi pot mişca degetul, dar mă doare şi încerc să nu-l forţez prea tare”, ne spunea el la mijlocul lunii iulie. Iată că în numai două săptămâni situaţia s-a îmbunătăţit, iar Viziru a gesticulat pe plajă mai ceva ca Vadim Tudor la talk-show-uri.

«M-am tăiat până la os»

Pe 31 mai, în finala de la “Ferma Vedetelor”, Augustin şi-a secţionat degetul mare de la mâna stângă, în timpul probei de tăiat lemne. “M-am tăiat până la os. Îmi vedeam osul cum mişcă pe acolo”, povestea el. Actorul a fost dus de urgenţă la spital şi a stat 4 ore în operaţie, după care, timp de o lună, a purtat atele şi a avut braţul imobilizat. Au mai urmat 30 de zile de fizioterapie şi recuperare.

Vladimir Drăghia a «vrăjit» fete şi băieţi la mare

De când a participat la show-ul filmat în junglă, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), lui Vladimir Drăghia (29 de ani) i-a crescut cota considerabil. Aşadar, aflat în weekend pe Litoral, şarmantul burlac a fost în permanenţă înconjurat de câţiva amici şi de o domnişoară, care practic îi sorbeau cuvintele din gură. Se ştie că Drăghia scrie şi versuri, aşa că are darul de a te ameţi cu vorbele.

Ruby şi-a băgat o lăcustă în nas

Tot jungla i-a sporit notorietatea şi solistei Ruby (26 de ani), care acum e eroină într-o nouă emisiune, tot la PRO TV, “Super Trip”. În timpul plimbărilor prin ţară cu autobuzul, vedeta a făcut câteva demonstraţii de curaj şi şi-a băgat în nas o lăcustă verde-praz. S-a rezumat la atât, ţinând cont că în jungla africană se hrănea cu astfel de insecte.

Mai multe