Larisa Drăgulescu a intrat în depresie! Şi-a făcut-o cu mâna ei, dar acum regretă amarnic

22 iulie 2014 14:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu şi-a făcut o schimbare radicală de look. Blonda a trecut pe la salonul de înfrumuseţare şi a cerut o tunsoare specială, iar la final, rezultatul a băgat-o în depresie.

Larisa Drăgulescu le-a mărturisit prietenilor de pe contul ei de socializare că nu a luat cea mai bună decizie. Blonda a renunţat la plete şi a optat pentru o tunsoare lejeră, cu care spera probabil să atragă toate privirile. Supărată că rezultatul nu a fost cel scontat, fosta consoartă a sportivului s-a plâns amicilor. Ea s-a privit de mai multe ori în oglindă şi a constat că de fapt nu îi mai place noul ei look.

"Da ... M-am tuns !! Acum conştientizez şi ... sunt în depresie. Mă doare inimă, jur", a scris Larisa la descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook. Deşi prietenii au încercat să o scoată din starea de depresie cu multe comentarii fabuloase în care i-au transmis că este o tunsoare modernă probată şi de multe vedete de la Hollywood, Larisa pare de neconsolat. 

Mai multe