Lasconi, taxată pentru gafa flirtului casnicei de la Masterchef cu Drăghia?

2 martie 2015 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

A părăsit duminică seara tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" şi şi-a şocat colegii. Dorian Popa, Gina Pistol şi Ruby nu se aşteptau ca Elena Lasconi să plece acasă la finalul serii după ce a strâns cele mai puţine voturi din partea publicului. Cu o umbră de regret, dar şi cu un zâmbet în colţul gurii, vedeta tv şi-a făcut bagajul pentru a se întoarce în România.

Elena Lasconi nu a fost pe placul tuturor, iar după ce a părăsit jungla, colegii şi-au spus deschis părerea despre ea. Dorian Poapa a fost şi unul dintre cei care s-a certat cu preyentatoarea tv, acuyând-o că are un aer de superioritate. Nici blonda nu a lăsat lucrurile aşa şi i-a reproşat cântăreţului şi actorului că nu face altceva decât să-şi ungă muşchii cu ulei şi să stea la bustul gol. Nici cu Andreea Moldovan nu s-a înţeles prea bine. A catalogat-o de la bun început că are un caracter urât şi i-a aruncat vorbe grele atâta timp cât a stat în jungla de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Cine i-a luat apărarea Andreei Moldovan

Totul a culminat zilele trecute când Lasconi i-a reproşat Andreeai că flirtează cu actorul Vladimir Drăghia. "Eu m-am întrebat oare ce spune soţul tău acasă că flirtezi cu Vladimir", i-a spus vedeta tv casnicei. Replica brunetei nu a întârziat să apară. "Soţul meu ştie  ce are acasă", a spus Andreea care într-o discuţie cu antrenoarea Luminiţa Nicolescu a mărturisit că pentru a avea grijă de familie a renunţat la o afacere. "Ceea ce vedem noi aici, comportamentul ei, probabil că a fost taxat şi de cei de acasă", a ţinut Luminiţa să o liniştească pe brunetă, făcând referire că Elena Lasconi a primit cele mai puţine voturi din partea publicului şi a fost nevoită să plece acasă.     

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care vor mai rămâne să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu şi Vladimir Drăghia. Vineri a fost rândul lui Gabi Jugaru să plece acasă, sâmbătă şi-a făcut bagajul Elena Merişoreanu, iar duminică a plecat Elena Lasconi.

Mai multe