Laura Bretan mai face un pas spre milionul de dolari de la America's Got Talent

28 iulie 2016 7:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii "Românii au talent", a urcat marți seara, 26 iulie, pe scena "America's Got Talent", unde i-a lăsat pe cei din juriu din nou muți de uimire.

Concurenta a lăsat audiența americană fără cuvinte în sferturile de finală ale competiției după ce le-a arătat tuturor talentul său deosebit. Cel mai dur dintre jurați, Simon Cowell, a fost din nou impresionat de vocea ei puternică: "Show-ul acesta a fost creat pentru oameni ca tine"

Heidi Klum nu a putut să nu observe progresul tinerei concurente: "Ceea ce mi se pare absolut fabulos este faptul că notele, cu cât sunt mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună... Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine"

Laura Bretan are mari șanse să câștige marele premiu de un milion de dolari, chiar dacă are o concurență serioasă. În urma voturilor publicate miercuri (26 iulie), la ora locală 19:00, adică joi (28 iulie), la ora 5.00 dimineața ora României, Laura Bretan s-a calificat în semifinala "Amerca's Got Talent".

Mai multe