Laura Bretan, „prestație de un milion de dolari!” în prima finală America’s Got Talent

14 septembrie 2016 9:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simon Cowel, cel mai aspru jurat de la America’s Got Talent, a fost impresionat de prestația Laurei Bretan (14 ani), care a inerpretat magistral melodia „O Mio Babbino Caro”. Emoțiile nu au trecut pentru românca noastră. Prima parte a finalei s-a terminat, dar urmează votul telespectatorilor, iar rezultatele vor fi anunțate miercuri seară (14 septembrie).

Zece finaliști se luptă pentru marele premiu de 1 milion de dolari, în al 11-lea sezon al show-ului de succes America’s Got Talent. Toată România îi ține pumnii Laurei Bretan, „fata cu voce de înger”, așa cum a fost poreclită adolescenta. Juriul emisiunii a fost cucerit iremediabil de tânăra artistă.

,„Incredibil! Nu știu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce avem în față este o persoană extraordinar de talentată”, i-a spus Simon Cowel Laurei.

Celălalt membru masculin al juriului de la America’s Got Talent nu s-a putut abține să nu o laude pe Laura: „Ai fost remarcabilă! Perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari!”.

Cea care a trimis-o pe Laura Bretan din preselecții direct în semifinale, Mel B, i-a spus adolescentei că emoțiile ei s-au simțit, dar că prestația sa a fost oricum una extraordinară: „S-a văzut că ai avut mari emoții în această seară, dar ai atins perfect fiecare notă. Ce spectacol ai făcut!”.

„Ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină!”

Laura a arătat ca o adevărată prințesă, iar asta a remarcat și juriulu de la America’s Got Talent. Manechinul internațional Heidi Klum a ținut să o complimenteze pe româncă: „Ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină!”. Laura Bretan are mari șanse să câștige marele premiu de un milion de dolari, chiar dacă are o concurență serioasă. Marele câștigător va fi anunțat în a doua parte a finalei de la America’s Got Talent, miercuri seară (14 septembrie).

Mai multe