Laura Cosoi a cerut sfaturi despre diversificare de la Adi Hădean, fost jurat la MasterChef

8 mai 2018 13:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (36 de ani) mai are foarte puțin și își va strânge fetița în brațe. Însărcinată în ultima lună, actrița este în continuare o femeie foarte activă. Își pregătește licența la Teatru, lansează cărți și își face timp să participe la emisiuni. Invitată de Adi Hădean la ”Medium Rare” de la Europa FM, Laura s-a interesat de o etapă esențială în viața oricărui bebeluș, diversificarea.

O mămică pregătită e o mămică relaxată. Pasionată de gătit, autoarea unei cărți premiate în domeniul gastronomiei, Laura Cosoi a început deja să se intereseze de alimentația bebelușului. Actrița i-a cerut sfatul fostului jurat de la MasterChef, Adi Hădean, chiar în emisiunea acestuia din urmă, de la Europa FM.

Laura a încercat până acum să păstreze echilibrul în ceea ce privește alimentația în sarcină și să se bazeze mai mult pe instincte în deciziile ei. Actrița a mărturisit că speră să fie la fel de echilibrată și după ce va naște, știut fiind faptul că lucrurile o cam iau razna în această perioadă. Sfaturile vin toate părțile, mai ales fără să fie solicitate, iar riscul de a pierde contactul cu realitatea este mare. Mai cu seamă când vine vorba despre felul în care trebuie făcută diversificarea bebelușului, după vârsta de șase luni.

Vedeta a primit încurajări de la gazda emisiunii ”medium Rare”, Adi Hădean, el însuși tatăl unui băiețel. ”Fiul meu mănâncă de toate. Am început diversificarea cu mâncare indiană. M-am gândit că sunt atâția copii indieni care mănâncă astfel, deci nu are cum să-i facă rău. A renunțat la lapte la un an. Are dulapul lui cu specialități acasă, adică lucruri ambalate, nu ceea ce-i gătim noi, iar faptul că sunt toate acolo, la îndemână, într-un dulap, foarte sus, unde nu ajunge singur, totuși, face să nu și le dorească chiar atât de mult. N-am vrut ca lucrurile astea să devină pentru el fructul oprit și să tânjească după ele”, a spus Adi Hădean.

Mai multe