Laura Cosoi a fost Moş Crăciun pentru copiii amărâţi din Sinteşti!

18 decembrie 2014 21:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi (32 de ani) a umplut ieri mașina cu daruri și a gonit spre localitatea Sintești (Jud. Ilfov) unde au așteptat-o, plini de emoție, 40 de copilași ce provin din familii sărace.

”Azi am fost lângă București, la Sintești, la serbarea unor micuți. Palatele cu turnuri de tip Disneyland contrastează cu sărăcia lucie ascunsă pe străzile din spate. Am găsit o lume caracterizată de sărăcie, analfabetism, copii flămânzi, desculți și dezbrăcați. Într-o căsuță, ne așteptau peste 40 de suflete. Deși sunt de diferite vârste, nici măcar unul dintre ei nu merge la școală. Ca să nu mai spun că unii nu au certificate de naștere”, a scris Laura pe blogul ei. Micuții s-au bucurat enorm de vizita blondei și de cadourile primite. ”Chiar dacă nu citesc sau scriu, au învățat versurile poeziilor și, astfel, ne-au recitat și colindat. Am fost primiți cu zâmbete și speranțe în priviri și da, m-au emoționat…

Acești copilași au nevoie de ajutorul tău, oricare ar fi el. Fii Moș Crăciun pentru acești sărmani, care se află la doar cinci km de București”, a mai scris vedeta.

Mai multe