Laura Cosoi a primit un mesaj emoționant, imediat după nuntă!

17 august 2015 11:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

În acest weekend (14-15 august) a avut loc ce-a de-a doua petrecere de nuntă a Laurei Cosoi (33 de ani). Actrița și-a unit destinele cu alesul inimii ei, Cosmin Curticăpean (38 de ani) la Iași, săptămâna trecută, iar la Târgu Mureș au organizat un eveniment special pentru rudele mirelui.

Laura Cosoi a fost de două ori mireasă. După ceremonia de la Iași, făcută la Concaul Polizu, actrița a mai dat o ptrecere de pomină în locul de baștină al soțului ei. Un prieten foarte drag de-al blondinei a fost la eveniment și a ținut să publice un mesaj emoționant pe pagina lui personală de Facebook, a doua zi după marele eveniment. Este vorba de Bogdan Boantă, care a fost partenerul Laurei la emisiunea „Dansez pentru tine”.

"Mi-a schimbat viața"

Bogdan a publicat și o imagine în care apare cu blondina, care a strâns peste 2.800 de aprecieri de la prietenii lui virtuali.

"Unul dintre oamenii care mi-a schimbat viața, care m-a ajutat să îmi indeplinesc visele și alături de care am descoperit când de mult iubesc dansul. Casă de piatră, Laura Cosoi", i-a transmis Bogdan fostei partenere de dans.

Mai multe