Laura Cosoi, avertizată că ar putea fi părăsită!

24 octombrie 2016 9:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când nu mai apare pe micul ecran, Laura Cosoi parcă are un program şi mai aglomerat. Frumoasa actriţă s-a "mutat" la aeroport unde tot timpul se află între două avioane. Recent, ea a fost la Frankfurt şi chiar dacă abia s-a întors, vedeta şi-a anunţat fanii cu urmează să plece din nou.

Autoarea unei cărţi de bucate, Laura Cosoi călătoreşte mult. Ultima ei escapadă a fost la Frankfurt, la târgul de carte. "M-am întors acasă cu multă voie bună de la Târgul de Carte de la Frankfurt! A fost a două experienţă şi începe să-mi placă din ce în ce mai mult! Lumea cărţilor este fascinantă şi, fără să fi ştiut vreodată ce presupune ea, m-a prins în mreje! Anul acesta am fost invitată de Gourmand Internaţional şi de Ministerul Culturii să-mi prezint atât volumul „Rămâi la masă?” (editura Curtea Veche), cât şi noul show de cooking „Vertical Taste” găzduit pe canalul meu de youtube! Interesul editorilor nu a întârziat să apară şi sper că în viitorul apropiat să îţi povestesc despre traducerile internaţionale de care s-a bucurat „Rămâi la masă?” În plus, anul acesta am introdus şi ideea noului volum la care lucrez deja şi pe care de-abia aştept să ţi-l prezint! Astfel, după diferite întâlniri şi prezentări, se pare că statutul meu de autor capătă sens şi de-abia aştept să văd cărările pe care mă va mai purta!", a scris actriţa pe blogul personal.

Într-un mesaj pe pagina ei de Facebook, Laura îşi anunţă fanii că abia a ajuns în ţară şi urmează să plece din nou. Uimiţi de cât de mult călătoreşte actriţa, fanii au avertizat-o că ar trebui să mai stea pe acasă. "Fată, te părăseşte soţul cu programul tău!", i-a scris un admirator Laurei. 

Actriţa s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi au avut o nuntă de basm. 

Mai multe