Laura Cosoi corespondează cu Brigitte Bardot! Ce poze sexy i-a trimis!

30 decembrie 2015 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu prea mai apare pe micile ecrane, Laura Cosoi are o carieră activă. Frumoasa actriță își menține imaginea de divă mai ales în spațiul virtual, unde publică foarte multe fotografii, dar și gânduri. Locul ei preferat pentru a-și desfășura activitatea online este chiar blogul personal.

Aici, Laura le-a împărtășit fanilor o veste care a bucurat-o nespus. Vedeta a reușit să ia legătura cu Brigitte Bardot (81 de ani), și nu oricum, ci prin scrisori. Blondina a realizat, recent, o serie de fotografii provocatoare care aduc aminte de filmele cu celebra actriță, filme care au marcat lumea cinematografiei. Tocmai aceste poze au auds-o pe Laura Cosoi mai aproape de Brigitte Bardot.

Iată cum arată câteva dintre fotografiile trimise

Fotograful care le-a realizat, Adi Stoicoviciu, le-a pus într-un plic și le-a dat o destinație specială. „Ele (pozele, n.r.) nu au ajuns doar pe blogul meu, ci și într-un plic, în camera în care se află sex-simbolul anilor 60, la St. Tropez. Adi a trimis pozele însoțite de o scrisoare, iar Brigitte Bardot ne-a răspuns prompt”, a scris Laura, pe site-ul personal.

Ce i-a răspuns Brigitte

„Mulțumesc Laura, Adi, Ina, Florin și Alexandra pentru acest omagiu minunat și aceste fotografii splendide! Sunt foarte mândră și foarte honorată că v-ați inspirit din aceste lucruri frumoase. Vă îmbrățișez pe toți din toată inima. Brigitte Bardot”, a scris celebra actriță. 

Mai multe