Laura Cosoi, expoziție de costume tradiționale, la Londra!

17 septembrie 2017 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa s-a implicat într-un proiect atipic, ce va fi prezentat la nivel global, în parteneriat cu Institutul Cultural Român. Laura Cosoi (35 de ani) a fost model pentru fotograful Alexandru Zainea, în proiectul internaţional “RomânIA Centenară”.

Acesta a constat într-o expoziţie a zece costume populare româneşti, vechi de peste 100 de ani, dar şi a unor fotografii realizate de românul plecat la Londra, fotografii care o înfăţişează pe Laura purtând costumele respective.

Vernisajul a avut loc în weekend, la Institutul Cultural Român, iar la eveniment au fost prezenţi fotograful Alexandru Zainea, dar şi tenorul Oliver Popa. Din păcate, Laura Cosoi nu a putut fi prezentă. 

După ce a lucrat cu Cosoi, i-a făcut clip lui Sarah 

După Laura Cosoi, Inna şi Antonia, fotograful Alexandru Zainea a colaborat recent şi cu Sarah, tânăra revelaţie a muzicii dance, care şi-a lansat videoclip la piesa “Sunrise”, compusă de Dumi Padure. De curând, Sarah s-a mutat în Spania, unde va lucra cu o nouă echipă la un proiect muzical, acesta urmând să fie coordonat de Oliver Popa. 

Mai multe