Laura Cosoi, păzită de soţ la filmări

28 august 2015 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Înainte de a pleca în luna de miere cu soţul ei, Cosmin Curticăpean (38 de ani), Laura Cosoi (33 de ani) și-a onorat un angajament profesional. Actrița a fost aleasă să apară în videoclipul celor de la Kazibo Music (Alex Pelin şi Ovidiu Baciu - Naguale), Andy Platon și DJ-ul german Markus Schulz, proiect ce are ca scop promovarea României în lume.

La filmările care au avut loc recent, la Buftea, Laura a fost acompaniată de soţul ei, o prezenţă discretă în lumea mondenă. Reporterii Click!, aflați la fața locului, i-au surprins pe cei doi în ipostaze de familie: s-au sfătuit tot timpul, s-au uitat împreună la fotografii pe telefonul mobil, după care Cosmin a ales să se retragă și să o privească din umbră.

Laura şi Cosmin au avut două nunţi

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au făcut două nunţi. După cheful de la Conacul Polizu de la Iaşi de pe 8 august, mirii s-au mutat  peste o săptămână la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui, unde a avut loc şi un chef grandios. La Iaşi, în prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi ai blondinei, mirii şi-au jurat credinţă la Catedrala "Adormirea Maicii Domnului". 

La Târgu Mureş, cei doi proaspeţi însurăţei au vrut să-şi primească rudele şi prietenii într-un decor de vis, tot în aer liber, aşa cum i-au întâmpinat la iaşi, dar într-un loc construit şi amenajat special pentru evenimentul lor. 

Data de 8.08, când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, nu a fost aleasă întâmplător, pe miri legându-i întâmplări fericite de această cifră simbolică şi totodată norocoasă pentru ei.

Mai multe