Laura Cosoi, speriată de moarte în luna de miere! Ce a pățit vedeta

21 octombrie 2015 8:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Blondina a petrecut opt zile de vis în insulele Maldive, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean (38 de ani). Deși luna de miere a fost parcă ruptă din filme, au existat și întâmplări mai puțin frumoase, care au speriat-o foarte tare pe Laura Cosoi (33 de ani). Actrița râde acum amintindu-și de aceste peripeții, dar la momentul respectiv era destul de panicată.

Proaspeții însurăței au stat într-un bungalow deasupra apei și și-au petrecut luna de miere într-un peisaj idilic. Laura și Cosmin au vrut să aibă parte și de puțină adrenalină și au făcut sporturi acvatice, potrivit ziarului Ring.

Cu toate că nu este o fire fricoasă, actrița a mărturisit că a fost un moment în care s-a panicat, atunci când a intrat în apă: „Am înotat cu rechinii, care au cam doi metri lungime, dar nu sunt agresivi ca în alte zone. Prima dată când i-am văzut, fiind în apă, mi-a înghețat sângele în vene. (...) Am fost avertizată să mă feresc de broaștele-țestoase care mușcă foarte tare. Și am întâlnit o țestoasă în apă, m-am speriat și am țipat”.

Laura Cosoi își dorește copii

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au unit destinele în urmă cu două luni. Blondina a fost de două ori mireasă, în locații diferite: la Iași și la Târgu Mureș. Vedeta a avut parte de nunta de vis pe care și-o dorea și a recunoscut că vrea să-și întemeieze o familie.  Actrița și soțul ei își doresc copii, dar după cum mărturisește blondina, în viitorul apropiat, nu acum: „Mai încolo, așteptăm puțin să savurăm momentele acestea. De-abia ne-am dezmeticit după nuntă, două petreceri și luna de miere... Deci, în realitate, încă nu vine barza la noi".

Mai multe