Laura Lavric, dezvăluiri intime. A povestit un moment jenant la ginecolog

7 octombrie 2017 22:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Lavric, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a povestit în cadrul unei emisiuni Tv un moment stânjenitor avut în timpul unui control ginecologic.

Invitată la emisiunea „Star chef”, de la Antena Stars, Laura Lavric a explicat în ce fel de relații este cu colega sa de breaslă, Mioara Velicu, dar în timp ce discuta, și-a amintit de o întâmplare destul de jenantă pe care a avut-o la ginecolog:

„M-am dus la un control și mi-a spus medicul: «Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau!» Am zis în sinea mea: «Ce-o fi ăsta, Papanicolau?». Mi-a fost rușine să întreb...Papa de la Roma...«Veniți după rezultat peste două săptămâni». M-am gândit:  «Doamne, ferește! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?». Când am ajuns acolo, doctorița era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot ești bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am și eu o întrebare: ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau ăsta». Doctorița mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei...» Dacă nu știu ceva, mie nu mi-e rușine să întreb”, a mărturisit Laura Lavric în cadrul emisiunii.

Mai multe