Laura Lavric, traumatizată după ce a avut Covid! “Am simțit efectiv cum se moare!”

16 iunie 2021 8:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Lavric (74 de ani) a trăit clipe de coșmar din cauza coronavirusului. Cântăreața a fost infectată, recent, cu virusul Covid-19 și s-a confruntat cu simptome foarte grave. Solista s-a temut pentru viața ei, însă a reușit până la urmă să învingă boala.

„Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum!”

Laura Lavric a avut o formă severă de Covid: și-a pierdut mirosul, a avut frisoane și s-a temut chiar, la un moment dat, că va pierde lupta cu nemilosul virus. Cântăreața originară din Bucovina a trecut prin momente cumplite din cauza coronavirusului. S-a rugat însă să se facă bine. Ea a mărturisit că plângea, se punea în genunchi și se ruga non stop.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul. Gustul a rămas. Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum! Nici acum nu am mirosul perfect”,  a dezvăluit Laura Lavric, la Antena Stars.

Artista s-a vindecat în cele din urmă, dar a rămas și acum cu sechele post Covid, cum ar fi căderea exagerată a părului. „Mi-a trecut și văd prin casă numai păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăm de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mai spus solista.

Mai multe