Laurențiu Duță, infectat cu noul coronavirus! În ce stare e solistul de la 3 Sud Est?

9 aprilie 2021 21:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trupa 3 Sud Est este lovită din nou de Covid! După ce Mihai Budeanu a trecut pe lângă pe lângă moarte din cauza noului coronavirus, colegul lui Laurențiu Duță (44 de ani) este și el infectat cu temutul virus. Laurențiu Duță a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni.

 Artistul are din fericire o formă ușoară a bolii, spre deosebire de cazul colegului său Mihai Budeanu, care a fost internat la ATI și a necesitat plasmă și mască cu oxigen ca să învingă virusul.

Laurențiu Duță se află în acest moment în izolare, iar simptomele sunt aproape inexistente. Managerul trupei 3 Sud Est a confirmat că starea de sănătate a artistului este una bună, iar mâine urmează să iasă din izolare.

Laurențiu Duță și Viorel Șipoș au trăit momente dramatice în perioada în care colegul lor Mihai Budeanu a fost internat în spital în stare gravă, din cauza infecției COVID-19. După ce acesta a învins virusul, cei doi i-au fost alături lui Mihai în momentul în care solistul și-a pierdut mama, la începutul acestui an.

Mai multe