Laurette a fugit de la procesul de divorț pe tocuri cui. Care e motivul

17 mai 2018 13:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, 16 mai, celebrul fotomodel s-a înființat la Judecătoria Sectorului 1, din București, acolo unde a avut loc încă un termen în procesul de divorț cu Ciprian Nistor. La plecare, Laurette Atindehou a fugit de parcă ar fi la cros, însă într-un echipament atipic: sacou, pantaloni-pană și tocuri cui.

Divorțul dintre Laurette și Ciprian Nistor merge înainte, căci mulatra nu s-a lăsat înduplecată de cadourile și de vorbele dulci ale soțului, care ar fi dorit să se împace. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au fixat un nou termen, pentru 13 iunie, dată la care cei doi soți trebuie să se prezinte cu martori și cu dovezi la dosar.

”Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie. Dacă a intentat divorț, atunci să dăm divorț! Eu voi veni cu dovezi și martori luna viitoare”, a declarat Laurette, pentru Click!, la puțin timp după ce a plecat de la Judecătorie. Și, tot la plecare, vedeta ne-a oferit o scenă haioasă, surprinsă de fotoreporterii Click!. Pentru că șoferul nu a avut loc unde să parcheze, Laurette a fost nevoită să alerge după mașină, încălțată pe tocuri-cui de 12 cm și îmbrăcată office, cu pantaloni și sacou.

Mulatra şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în februarie 2017, în penitenciarul Jilava, unde afaceristul se afla în acel moment. Acum, Ciprian este închis la penitenciarul Gherla.

Mai multe