Laurette a petrecut luna de miere departe de soț. A primit un cadou-surpriză

27 februarie 2017 12:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au căsătorit, însă petrec luna de miere separat. Soțul, după gratii la Jilava, Laurette, la munte cu fetița și fratele ei. Cei doi lasă impresia că s-au resemnat cu această situație imposibilă, iar omul de afaceri nu contenește să o răsfețe pe mulatră din pușcărie.

Viața lui Laurette s-a schimbat la 180 de grade. După scandalurile legate de custodia copilului și mașina ”furată” de fostul iubit, Mihai Ștefan, se poate spune că a apărut soarele și pe strada ei. E drept că, cel puțin deocmadată, soarele lui Laurette strălucește de la Jilava, în persoana lui Ciprian Nistor, închis pentru evaziune fiscală.

Bărbatul a luat-o de soție în urmă cu o săptămână, într-o zi de marți. Din păcate, din cauza situației ”speciale” în care se află, cei doi petrec luna de miere separat. Mulatra a fost la munte, alături de fratele ei și de Serena, fetița din relația cu Ștefan Mihai.

Cei trei s-au dat cu sania, au schiat și s-au jucat fără griji. Pe soțul lui Laurette nu l-a deranjat deloc acest lucru, dimpotrivă, i-a trimis din pușcărie un buchet din 201 trandafiri roșii, în semn de prețuire și de iubire.

Mai multe