Laurette, de nerecunoscut după ce și-a schimbat silicoanele! Cum a apărut la o petrecere

23 octombrie 2016 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette a luat parte la deschiderea unui salon joia trecută (20 octombrie), acesta fiind și primul eveniment la care a aparut mulatra, după ce și-a schimbat implanturile.

Prietenii din showbiz aproape că nu au recunoscut-o pe vedetă, care până acum i-a obișnuit cu ținute decoltate, provocatoare. De data aceasta, Laurette a preferat să poarte o ținută de culoare neagră, mult mai cuminte, față de modul în care se îmbrăca până nu demult. Ea a optat pentru o pereche de pantaloni sclipicioși și o bluziță neagră.

Manechinul a trecut recent, printr-o intervenție chirurgicală menită să-i micșoreze bustul. Și-a schimbat implanturile de 620 ml fiecare cu unele mai mici, de 520 ml.

La același eveniment a venit și DJ Wanda, care a adus-o și pe sosia regretatei cântărețe Amy Winehouse. Gazdele la deschiderea salonului Paul Studio Express au fost Lora și hair-stylistul Paul Bălăneanu. Cântăreața a uimit audiența cu o rochie dintr-un material care te trimite cu gândul că a îmbrăcat o haină pentru ploaie.

Mai multe