Laurette, din nou la penitenciar, la fostul soţ. Ce spune despre relaţia cu Ciprian Nistor

21 martie 2019 12:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viață mulatrei Laurette Attindehou (34 de ani) bate orice telenovelă. În septembrie 2018 a divorţat de omul de afaceri Ciprian Nistor, iar acum încearcă să-și refacă viață amoroasă greu încercată în ultima vreme. Dar ce să vezi, “ prințul” întârzie să apară, mai ales că mulatră și-a cam pierdut încrederea în bărbați.

“Am înaintat în vârstă, sunt mult mai responsabilă și sunt mult mai atentă la cum îmi aleg partenerii. Dar deocamdată nu a apărut bărbatul care să mă facă să mă îndrăgostesc din nou. Pretendenți sunt, dar nu a venit încă Făt-Frumos”, ne-a declarat Laurette. Iată că deşi a avut mult de tras în urma căsniciei cu afaceristul Ciprian Nistor, care a acuzat-o că l-ar fi înşelat în timp ce el ispăşea pedeapsa de 15 ani, pentru evaziune fiscală, Laurette a rămas în relaţii bune cu acesta şi a făcut câteva vizite la Cluj, la Penitenciarul Gherla.

“După divorț nu a fost deloc ușor. Am trăit o poveste de dragoste, am fost căsătorită cu acte, dar nu a fost să fie. Asta e viața. Am rămas în relații bune cu fostul soț. Îl mai vizitez la pușcărie. Ultima dată am mers la penitenciar să-l văd acum șapte luni. Nu știu câți ani mai are de ispășit pedeapsa”, a mai declarat Laurette pentru Click!

În februarie 2017, Laurette Attindehou s-a căsătorit în penitenciarul Jilava cu omul de afaceri Ciprian Nistor. La nici un și jumătate, mulatra anunță divorțul, asta după ce omul de afaceri a acuzat-o în presă că l-ar fi înșelat în timp ce el își ispășea pedepsa. La decizia mulatrei de a divorța a atârnat mult faptul că omului de afaceri Ciprian Nistor i-a fost mărită pedeapsa de la 6 ani, la 15 ani.

Laurette s-a măritat în puşcărie

Laurette s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor a devenit toxică şi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014 l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care avea să-i devină soţ trei ani mai târziu. Astfel, pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde bărbatul se afla închis pentru evaziune fiscală. Ulterior a fost mutat la Penitenciarul Gherla.

Mai multe