Laurette: "Îl dau în judecată pe Mihai! Îi trebuie psihiatru" - EXCLUSIV

15 august 2014 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette a venit ieri de urgenţă în ţară, cu o cursă de la Milano, disperată că fostul iubit, Mihai, ar putea să-i ia fetiţa. “Îl dau în judecată pentru că s-a dus peste mama la Brăila cu Poliţia! E nebun de gelozie!”, a declarat Laurette, pentru Click!, la sosirea pe aeroport.

Scandalul dintre Laurette Attindehou (30 de ani) şi fostul iubit, Mihai, este departe de a se stinge. Plecată de câteva săptămâni pe Coasta de Azur, la distracţie, Laurette a trebuit să se întoarcă, ieri, de urgenţă în ţară, cu o cursă de la Milano. Mulatra a tras o sperietură groaznică atunci când a fost anunţată de mama ei că fostul iubit, Mihai, a venit joi la Brăila cu Poliţia şi reprezentanţii de la Protecţia Copilului pentru a-şi lua fetiţa, pe Serena Maria (3 ani), asta după ce a văzut-o desculţă, în fotografii, prin ziare. La sosirea pe aeroport, Laurette a tunat şi a fulgerat, declarând pentru Click! că fostul iubit este cel care a trimis poza la ziare pentru a declanşa scandalul.

«Nu mă mărit. Mi s-a luat de bărbaţi»

“E un om nebun. Îi trebuie un psihiatru. Poza cu fetiţa, desculţă, e  mai veche. Sunt sigură că el a trimis-o. E mort de gelozie. De o lună  mă ignoră. Nu răspunde la telefon. O să-l dau în judecată pentru ce a făcut. M-a cerut o dată de nevastă. Nu mă mărit în viaţa mea. Mi s-a luat de bărbaţi”, a spus mulatra. Laurette a plecat imediat spre Brăila pentru a-şi vedea fetiţa, încărcată cu cadouri pentru micuţă.

Au fost şase ani împreună

Laurette şi Mihai au avut o relaţie tumultuoasă, timp de şase ani. După numeroase despărţiri şi împăcări, cei doi şi-au spus definitiv “adio” în urmă cu o lună. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Selena Maria, care acum locuieşte la Brăila, la bunica maternă.

Mai multe