Laurette îşi pune silicoane noi pentru Ion Ţiriac?

22 august 2016 21:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Schimbări şi în garaj, şi în sutien pentru Laurette! După ce a primit două maşini de la Ţiriac Auto, mulatra simte nevoia să-şi modifice “airbag-urile” proprietate personală. E programată “la cuţit” la sfârşitul lunii.

La 32 de ani, Laurette Atindehou vrea să-şi facă anumite modificări la nivelul fizicului, în special în zona bustului, şi asta după ce sânii ei au devenit destul de inestetici. Mai precis, frumoasa mulatră este hotărâtă să-şi schimbe silicoanele pe care medicul estetician i le-a pus în urmă cu patru ani, pentru că a exagerat atunci cu mărimea, iar sânii s-au lăsat vizibil.

După cum se ştie, Laurette a apelat de două ori, în ultimii şase ani, la bisturiu. Prima dată, în 2010, medicul i-a pus silicoane de 410 ml, şi apoi, în 2012, după ce a născut, ea le-a schimbat cu proteze de 620 ml. Acum, vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să-şi facă cea de-a treia intervenţie, pentru că silicoanele vechi sunt mult prea mari şi nu mai arată deloc apetisant. La sfârşitul lui august va merge la cabinetul medicului Kasem abu Bakr, care îi va monta implanturi mai mici. Un motiv în plus pentru care Laurette se “tunează” ar putea avea legătură şi cu domnul Ion Ţiriac (77 de ani). Relaţia misterioasă dintre cei doi a fost dezvăluită pe 31 iulie, după ce fotoreporterii Click! i-au surprins împreună la mare, pe şezlong. Imediat după aceea, în garajul lui Laurette au aterizat două maşini de lux, de la firma lui Ion Ţiriac: un Ford Focus de 30.000 de euro şi un Jaguar XE de 50.000 de euro.

Mai multe