Laurette, lista bărbaților buni și răi din viața ei: ”Am eșuat în dragoste!”. Ce spune despre fostul soț

10 martie 2021 12:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tocmai când a fost din nou cerută în casatorie și s-ar fi zis că este îndrăgostită până peste cap de fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye (30 de ani), vestea că acesta a fost depistat pozitiv cu cocaină a căzut ca un trăznet pe capul lui Laurette Attindehou (37 de ani). Mulatrei nu i-a picat deloc bine faptul că iubitul ei a fost depistat pozitiv în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo - Steaua din Cupa României.

”Nu comentez”, a răspuns laconic, pentru Click!, Laurette. Se pare însă ca relația dintre cei doi scârțâie serios în ultima vreme, ba, din ultimele declarații ale mulatrei, reiese că aceasta a cam terminat povestea de amor cu năbădăi, pornită în jacuzzi iarna trecută, cu fotbalistul lui Dinamo. “Pentru mine în momentul de față fericirea este doar o iluzie. Am eșuat în iubire. Sunt ghinionistă în dragoste!”, a spus Laurette, la Antena Stars.

“Am oscilat între căsătorii, relații și depresii”

Laurette a recunoscut că a suferit mult din cauza bărbaților din viața ei. “Am suferit foarte mult în trecut, mi-am dorit mult ca Serena să trăiască într-o familie. Dar viața nu e roz, am oscilat mereu între căsătorii, relații și depresii. Eu nu prea am avut aventuri. Nu-mi place să fiu mințită, de înșelat toți bărbații înșeală, așa sunt ei vânători. Eu am trăit-o pe pielea mea”, a mai spus mulatra.

Laurette a făcut o listă a bărbaților buni și răi din viața ei. La capitolul cei mai buni bărbați din viața ei, mulatra i-a nominalizat pe primul ei iubit, italianul Alessandro, dar și pe fostul soț, Ciprian Nistor. ”Am avut o relație când eram mai mică cu Alessandro, am rămas prietenă cu el. Mâine dacă aș avea o problemă, el ar fi primul om care m-ar ajuta. E singur acum, am fost împreună acum 12 ani. Alt barbat bun este și fostul meu soț, Ciprian. E un bărbat foarte inteligent, m-a învățat să fac bani, să pornesc o afacere de la zero. Pe mine m-a ajutat mult”, a declarat mulatra la Showbizz Report, de la Antena Stars. Divorțul dintre Laurette și omul de afaceri Ciprian Nistor a fost unul cu scandal. Acesta a acuzat-o pe mulatră că l-ar fi înșețat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare.

Tatăl fetiței ei, Mihai, a fost dat drept exemplu negativ. “Mihai a fost unul dintre barbații care m-au rănit. În primii 3-4 ani cu el au fost momente frumoase, am făcut un copil din dragoste. Mie îmi plac și bărbații răi, îmi place adrenalina”, a mai spus mulatra.

Citește și:

Ce spune Laurette după "orgia" din jacuzzi cu o prietenă și Magaye Gueye, fotbalistul lui Dinamo: "A fost o glumă la băutură"

Ce înfloritoare este Laurette de când are iubit fotbalist! Mulatra a scos un nou videoclip sexy

Mai multe