Laurette nu se lasă: “Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie”

16 mai 2018 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Astăzi, 16 mai, Laurette Atindehou (34 de ani) a ajuns la Judecătoria Sectorului 1, unde se tranşează divorţul ei de Ciprian Nistor. A ajuns la proces cu o întârziere de 30 de minute, însă apariția ei a fost de senzație. Mulatra a venit pe tocuri și într-un costum mulat pe trup. Şi, cel mai important, Laurette nu se lasă: vrea divorţul cât mai urgent!

Azi, 16 mai, Laurette Atindehou a intrat pe ușa judecătoriei în jurul orei 9.00, cu 30 de minute mai târziu decât ora stabilită. Traficul a împiedicat-o să ajungă la proces la timp, însă a făcut pași repezi spre sala de judecată, acolo unde se afla avocata care o reprezintă în dosarul de divorț. Îmbrăcată în sacou și pantaloni bleu, mulaţi pe picioarele ei de fotomodel, și cocoțată pe tocuri înalte, Laurette a făcut parada modei în incinta judecătoriei. A fost calmă și extrem de relaxată, având în vedere că era vorba despre un proces de divorț. Ciprian Nistor, aflat în penitenciarul Gherla, a fost susținut de avocații săi.

Deși a cerut magistraților un termen de împăcare, se pare că acțiunea a fost zadarnică, întrucât nici vorbele bune și nici cadourile acestuia nu au înduplecat-o pe Laurette să renunțe la divorț. Magistrații le-au dat celor doi termen pe 13 iunie și le-au cerut să se prezinte cu martori și dovezi la dosar. ”Nu vreau să merg mai departe cu această căsnicie. Dacă a intentat divorț, atunci să dăm divorț! Eu voi veni cu dovezi și martori luna viitoare”, a delarat Laurette, pentru Click!. Mulatra şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în februarie 2017, în penitenciarul Jilava, unde afaceristul se afla în acel moment.

Mai multe