Laurette s-a testat de urgență după ce a venit de la Milano: “Am alte probleme de sănătate”

15 martie 2020 13:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a băgat groaza printre cunoscuți când a anunțat că are probleme de sănătate, mai ales că toată lumea știa că s-a întors de la Milano cu puțin timp înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să declare pandemie de coronavirus.

Laurette Attindehou a publicat pe Facebook o poză cu ochii în lacrimi, alături de mesajul: ”Fața atunci când primești o veste proastă de sănătate”. Fanii au intrat în panică, dat fiind faptul că Laurette a venit de urgență de la Milano, în plin focar de coronavirus. Mai mult, Laurette a refuzat să stea în carantină cele 14 zile pe motiv că nu avea simptome la acel moment.Cum și în România s-au înmulțit între timp cazurile de coronavirus, până la această dată (15 martie, ora 14.00) fiind înregistrate 123 de îmbolnăviri, mulatra a mers zilele trecute să-și facă testul.

Laurette, suspectă de litiază biliară

A ieșit negativ la testul pentru coronavirus, însă medicii i-au depistat o altă problema de sănătate, destul de gravă. Laurette a făcut și un examen gastro-enterologic, iar dacă se confirmă că suferă de litiază biliară (pietre la fiere) va fi suspusă de urgență unei intervenții chirigicale. ”Mi-am făcut analizele așa cum am promis, nu puteam să risc, am un copil acasă. Nu am coronavirus, calmați-vă! E vorba de alte probleme de sănătate”, a declarat mulatră.

Citește și:

Laurette s-a întors din Milano, din focarul coronavirusului: «Așa ceva am văzut doar în filmele de groază»

Rugăciunea anticoronavirus va fi spusă în toate bisericile ortodoxe din țară. Iată cum trebuie să te rogi!

Mai multe