Laurette se distrează la mare cu fiica ei, soțul zace-n pușcărie

22 august 2017 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette Atindehou se bucură de viață chiar dacă soțul ei se află în pușcărie! Tristețea că Ciprian Nistor a mai primit 15 ani de închisoare n-a ținut prea mult. Mulatra se laudă acum cu imagini de la mare pe rețelele de socializare.

Au apus zilele în care Laurette refuza să-și scoată hainele pe plajă. În urmă cu ceva mai mult de o lună, mulatra se afla la Mamaia când a primit vestea că soțul ei a mai primit 15 ani de pușcărie pentru evaziune fiscală. Supărată din cale-afară, Laurette a vorbit atunci non-stop la telefonul mobil și a rămas îmbrăcată pe plajă.

Timpul a trecut, iar Laurette s-a mai obișnuit cu ideea că va fi soție singură, așa că a început să se laude cu imagini vesele pe rețelele de socializare. Se pare că principala distracție a mulatrei este să-și petreacă sfârșitul de săptămână la mare, pe plajele de fițe din Mamaia, în compania fiicei sale sau a prietenilor.

“Bună dimineața viață frumoasă!”, și-a salutat fanii Laurette, zâmbind seducător din câteva imagini publicate pe Facebook.

Laurette Attindehou (33 de ani) și Ciprian Nistor s-au căsătorit la Penitenciarul Jilava la 21 februarie. Mulatra s-a despărțit în 2014 de tatăl copilului ei, Mihai Ștefan. Cei doi au fost împreună șase ani de zile, iar relația a fost presărată cu nenumărate crize de gelozie din partea omului de afaceri, certuri, despărțiri cu cântec și împăcări siropoase. După despărțire, Laurette și-a crescut singură fetița în vârstă de șase ani.

Judecat pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro, Ciprian Nistor, bărbatul cu care Laurette s-a căsătorit în februarie, a aflat că are de stat nu mai puțin de 15 ani în pușcărie. La asta se adaugă confiscarea a peste 2 milioane de lei și blocarea unui cont bancar deschis pe numele mamei omului de afaceri, în care se aflau 732.800 de lei.

Mai multe