Laurette șochează: „Îl vedeam ca pe un posibil iubit”. A fost audiată la Poliție, în scandalul de la hotel

23 martie 2021 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou (37 de ani) a fost chemată astăzi (23 martie) la audieri, la secția 10 de Poliție, pentru a face noi declarații în cazul incidentului petrecut la hotelul Centrul Vechi. Culmea, Laurette declară că a văzut în agresorul ei, Marian Tătic, un potențial iubit.

Laurette a venit însoțită de avocatul ei și a precizat că este în continuare în stare de șoc. Mulatra, care are numeroase răni pe corp în urma bătăii încasate, urmează un tratament strict, dat fiind că a rămas cu foarte multe traume fizice și psihice de pe urma agresiunii.

„Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Avocat: "O să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană"

Agresorul lui Laurette, Marian Tătic, a făcut și el în presă o serie de declarații, în care se apără și spune că nu este un violator și un bătăuș, așa cum l-ar fi descris mulatra. Avocatul lui Laurette a precizat, însă, că astăzi vor fi prezentate autorităților probele existente care dovedesc, de fapt, cum au stat lucrurile între cei doi. „În acest sens o să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană. Este greu ca o persoană să se apere într-un dosar de acest gen, iar modalitatea pe care acesta o aplică nu este una foarte corectă. Cred că este foarte greu să spui că nu ai lovit-o când toată lumea a văzut vătămările corporale pe care le-a suferit”, a declarat avocatul vedetei.

Laurette: "Eu am vrut o relație cu el"

Marian Tătic a depus și el plângere penală împotriva lui Laurette, acuzând-o pe aceasta de tâlhărie, dar și că l-ar fi atacat, la rândul ei. Laurette neagă însă și spune că, niciodată, nu s-a pus problema de a întreține relații intime pe bani, ba mai mult, ea chiar și-ar fi dorit o relație cu agresorul. „Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou. Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de bani. El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a mai spus Laurette.

Citește și:

Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette, declarații fără perdea. Cum se apără fotomodelul

EXCLUSIV! În ce hal a fost bătută Laurette la hotel! Pozele cu rănile sunt greu de privit. ”Bine că nu am murit acolo”

Mai multe