Lavinia Pârva nu mai e bomba-sexy de altădată! Uite cum am surprins-o la cumpărături

26 iulie 2016 21:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oficial, formează un cuplu din 2013 şi iată că au fost de ajuns trei ani pentru ca solista Lavinia Pârva (31 de ani) să rămână în umbra iubitului Ştefan Bănică (48 de ani).

În timp ce el este din ce în ce mai vizibil şi activ în carieră, ea pare mai degrabă preocupată de coşul zilnic, casă şi curăţenie.

Timp de 11 zile, în perioada 25 iulie – 9 august, Ştefan Bănică e ocupat cu preselcţiile “X-Factor” (Antena 1), emisiune în care are rol de jurat.

În paralel, solistul susţine concerte pe bandă rulantă, joacă şi în piesa de teatru “Desculţ în parc”, iar recent a lansat şi o melodie nouă, alături de Cabron, “La masa mea”. De cealaltă parte, Lavinia nu mai aminteşte cu nimic de fata sexy de odinioară, căreia îi era frică să “doarmă singurică”.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la cumpărături, într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcată sport şi cu o şapcă trasă pe ochi, gospodina Lavinia a umplut o plasă cu de-ale gurii, printre care şi câteva legături de ceapă verde. Iată că piesa de rezistenţă a lui Bănică, “Bubulina gospodina”, lansată în 2000, este foarte actuală şi acum în familia lui.

Mai multe