Lavinia Pârva nu mai seamănă cu Andreea Marin

22 decembrie 2015 16:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iubita lui Ştefan Bănică jr. a trecut pe la salonul de înfrumuseţare şi şi-a schimbat complet look-ul. Sătulă probabil să fie comparată tot timpul cu rivala sa, artista s-a transformat din bruneta focoasă, într-o şatenă sexy. Solista a luat prin surprindere pe toată lumea când a apărut pe stradă cu părul vopsit într-o altă nuanţă.

De când s-a lansat în showbiz Lavinia Pârva (30 de ani) a fost brunetă, însă se pare că artista a decis că a venit momentul unei schimbări. De câteva zile, solista afişează un nou look, cu care face furori. Ea s-a vopsit într-o nuanţă de şaten deschis, care de altfel o prinde foarte bine. Cântăreaţa s-a bucurat să vadă că schimbarea este pe placul fanilor ei care nu au contenit să-i transmită complimente. "Odata cu venirea Sărbătorilor am simţit nevoia unei schimbări", şi-a motivat ea gestul. 

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. formează de aproximativ doi ani un cuplu, şi chiar dacă nu s-au hotărât să îşi oficializeze relaţia, cei doi se poartă ca o familie, împărţind sarcinile casnice.

Mai multe