Lavinia Petrea abia a prezentat jurnalul la Pro Tv: «Îmi cer scuze pentru voce!»

23 mai 2018 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa la pupitrul ştirilor nu este deloc uşoară. Prezentatoarele tv trebuie să arate impecabil şi să citească prompterul fără să stâlcească cuvintele, indiferent dacă starea de sănătăate le-o permite sau nu. Lavinia Petrea, gazda primului jurnal al zilei de la Pro Tv, a avut o dimineaţă maraton, în care ştirile i-au dat mult de furcă. Din cauza unei răceli, blonda a avut probleme cu vocea, pe care aproape că şi-a pierdut-o spre finalul jurnalului.

Lavinia Petrea este însărcinată în şase luni cu al treilea copil, dar nu sarcina i-a făcut necazuri, ci vocea. Miercuri dimineaţă, ştirista s-a chinuit în adevăratul sens al cuvântului să termine jurnalul, program care nu este de altfel deloc scurt. Pe durata a patru ore şi jumătate, Lavinia a fost susţinută de colegul ei Mihai Dedu, a citit rar ca să se înţeleagă, dar a avut momente în care practic i s-a "tăiat" respiraţia. Imediat după ce a terminat jurnalul, vedeta a plecat la 

medic pentru a primi tratament. 

"Nu a fost chiar o dimineaţă uşoară! Îmi cer scuze pentru vocea din această dimineaţă. Merg să mă tratez şi mai intens şi sper ca mâine o să fiu ca nouă! Ne vedem la 6 fix! O zi frumoasă!", a transmis Lavinia Petrea celor care au urmărit-o şi au făcut un efort pentru asta.

Lavinia nu este însă singura prezentatoare de la Pro Tv, care trece prin astfel de probleme. În trecut, mai titrata Andreea Esca a avut vocea în piureze şi a fost nevoită chiar să ia o pauză de la pupitru. Problemele Andreei s-au agravat atunci ;i de la o simplă amigdalită, s-a ajuns la laringită.   

Mai multe