Legătura dintre Răduleasca și Nadia Comăneci: «Am plâns ca un copil»

5 octombrie 2015 17:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (46 de ani) și Nadia Comăneci (53 de ani): aparent, două persoane complet diferite pe care nu le leagă absolut nimic. Cu toate acestea, un mesaj publicat de prezentatoarea T V sugerează faptul că aceasta are sentimente speciale pentru gimnasta de nota 10.

De curând, Mihaela Rădulescu a început să-și folosească profilul personal de pe o rețea socială pentru a promova marile valori ale României. Printre fotografiile cu Mădălina Ghenea și Catrinel Marlon, prezentatoarea a publicat și o fotografie cu Nadia Comăneci, pe care a completat-o cu un mesaj emoționant.

Iată ce a scris Mihaela despre celebra gimnastă

„Lista cu oameni talentați care m-au inspirat – astăzi este unica și întotdeauna  numărul unu, Nadia Comăneci! A fost primul meu idol și întotdeauna va fi cea mai mare sursă de inspirație a mea, cea mai mare mândrie a mea ca româncă. O iubesc, o ador și mi-a fost idol din copilărie, singurul star real cu care am avut postere în cameră, singura pe care mi-am dorit să o întâlnesc în realitate, într-o bună zi. Când s-a întâmplat prima dată, am plâns ca un copil – cu zâmbet și lacrimi șiroind fără să le pot opri – una dintre cele mai intense emoții pe care le-am trăit vreodată. Între timp, am avut nenumărate ocazii să ne vedem, să stăm de vorbă, să râdem împreună sau să... ajutăm oameni împreună. Emoția nu a dispărut niciodată. E singura ființă lângă care tremur în primele secunde și abia apoi pot să mă port normal. Nadia, te iubesc”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei cu ele două.

Mai multe