Legătura incredibilă dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic. Nimeni nu se aștepta: „Este un om...”

13 mai 2024 18:26   Vedete românești

După cumpăna cumplită pe care a traversat-o în această perioadă, Florin Piersic a fost susținut de o țară întreagă. Fanii din toată România, dar și apropiații l-au purtat în rugăciunile lor pe maestrul Piersic și pare că toate rugăciunile și efortul medicilor au dat roade. Printre cei care i-au transmis gânduri bune este și Bianca Drăgușanu, iată legătura incredibilă dintre cei doi.

Legătura incredibilă dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic

Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant marelui actor în vârstă de 88 ani, despre care a povestit că l-a cunoscut în urmă cu ceva vreme și la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

Îl admir pe Florin Piersic, este un nemuritor, este puternic, va trece peste aceste probleme de care s-a lovit. Îi sunt alături și îi doresc multă sănătate. Am o tristețe în suflet văzând ceea ce se întâmplă cu el, dar sunt sigură că, în scurt timp, se va pune pe picioare. L-am cunoscut personal, la Opera de la Cluj. Este un om extraordinar, pur și simplu, m-a impresionat.” a spus Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Noroc că starea de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani se îmbunătățește continuu. Cu toate acestea, el va rămâne internat la Spitalul Foișor, fiind vizitat de directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, Adrian Marinescu, prin intermediul căruia actorul și-a transmis mesajul. Marele actor a ținut să mulțumească tuturor medicilor care au reușit să îi salveze viața.

Adrian Marinescu a subliniat că Florin Piersic se confruntă încă cu afecțiuni care ar putea să genereze complicații. Cu toate acestea, în prezent, starea sa este stabilă, încadrându-se în parametrii normali, în special din punct de vedere cardiologic.

Joi, actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat la Spitalul Foișor, unde medicii au îndepărtat proteza de la genunchi, considerată sursa infecției care a necesitat inițial intervenția medicală.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectionişti şi medic cardiolog şi s-a decis efectuarea intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă.

A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secţia ATI, în stare stabilă”, se arată în comunicatul de presă remis de reprezentanții Spitalului Foişor.

Mai multe