Legătura neștiută dintre Capatos și cea mai ”vândută” vedetă din Playboy

18 aprilie 2016 8:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia revistei Playboy România, Dan Silviu Boerescu nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”. Într-un interviu mai vechi, acordat reporterului Click!, publicistul a dat din casă lucruri inedite despre negocierile pentru unele dintre cele mai preciate pictoriale revista “iepurașului cu papion”.

Andreea Antonescu (33 de ani) i-a convins, în 2002, pe șefii de la Playboy să scoată din buzunar 30.000 de euro, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Și pe bună dreptate, pentru că numărul cu jumătatea brunetă a trupei Andre pe copertă  s-a vândut în 100.000 de exemplare.

Puțină lume știe însă că ”păcătosul” Dan Capatos a contribuit decisiv la această reușită, punând umărul la negocieri.

„Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul", a povestit Boerescu pentru Click!

Mai multe