Legătura neștiută dintre Cătălin Scărlătescu și Diana Dumitrescu

28 aprilie 2015 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu (43 de ani) a fost descusut de secrete la Click! Celebrul jurat de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” (Antena 1) a povestit cum a ajuns pe micul ecran. Povestea este și mai frumoasă, având în vedere că are legătură cu o femeie râvnită de mulți bărbați, Diana Dumitrescu (33 de ani).

În exclusivitate pentru Click!, Cătălin Scărlătescu a povestit că îi datorează totul Dianei Dumitrescu. Pe actriță, bucătarul o cunoaște de foarte mult timp, încă de pe vremea când nici ea nu era vedetă tv. Superba blondă avea, la un moment dat, o rubrică tv culinară  și l-a invitat pe Cătălin Scărlătescu să gătescă ceva. De aici și până ca el să ajungă durul jurat nu a mai fost decât un mic pas... Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu a rămas și în ziua de astăzi un burlac convins...

Cătălin Scărlătescu: „Totul e pe pile în țara asta”

  • Îți mai aduci aminte cum ai fost cooptat în primul proiect tv? Cum te-au agățat, unde te-au găsit... E pe pile?

Cătălin Scărlătescu: Da, normal. Totul e pe pile în țara asta. Cu foarte mult timp în urmă, eu am cunoscut-o pe Diana Dumitrescu. Ea nu avea treabă cu televiziunea la momentul respectiv. Când a ajuns la tv, a trebuit să facă o emisiune în care trebuia să invite un chef și împreună cu el să gătească ceva. Atunci a fost prima dată în viața mea când am intrat în televiziune. Producătorul, la un moment dat, mi-a zis „Mai taci, măi, din gură, că e emisiunea noastră, nu-i a ta”. Și-așa am ajuns eu să fac cunoștință cu televiziunea. Am înțeles, mult după ce am ajuns eu la prima emisiune, că ei de acolo aveau prima filmare cu mine, acolo m-au văzut producătorii prima dată.

Cătălin Scărlătescu: „Am luat o farfurie și mi-am bătut joc de ea”

  • Dar cum a venit telefonul acela?

Cătălin Scărlătescu: A sunat cineva și a întrebat dacă vreau și-mi doresc să dau o probă pentru cum se jurizează o farfurie. Am spus „De ce nu?”.

  • Cum a fost la probă? Să nu-mi zici că ai aruncat cu farfuria...

Cătălin Scărlătescu: Cum să fie? Am luat o farfurie frumoasă și mi-am bătut joc de ea și am luat o farfurie urâtă și am făcut-o „regină”. Pe urmă, eram pe malul mării, a sunat telefonul și mi-au spus că ați fost cooptat în juriu și mi-a căzut telefonul în apă.

  • Știai acel concurs, înainte să faci parte din juriu?

Cătălin Scărlătescu: Nici nu mi-a trecut vreodată prin cap să mă uit la așa ceva. Eu jucam deja în filmul meu, lucram într-un hotel, unde zi de zi făceam asta. Munceam foarte mult. Pe vremea aia doar ștergeam de praf televizorul. N-aveam timp. Veneam foarte muncit acasă și n-aveam timp să stau să mă uit la televizor.

Mai multe