Legăturile de familie devin și mai puternice! Cristina Șișcanu, din nou nașa fetiței Gabrielei Cristea

1 mai 2019 18:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși are doar o lună, cea de-a doua fetița a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este deja răsfățata familiei! Cei doi părinți sunt „topiți” după minunea lor și deja s-au gândit să îi organzeze micuței și petrecerea de botez, chiar dacă înainte să afle că este însărcinată pentru a doua oară Gabi Cristea era în planuri de nuntă. Vedeta TV a explicat că nu și-ar dori să unească cele două mari evenimente într-o singură petrecere, deoarece vrea ca micuța ei să fie în centrul atenției în ziua creștinării.

În privința nașilor, Gabriela Cristea a făcut din nou o alegere cu inima. Este cunoscut faptul că prietenia dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu este una strânsă, mai ales de când cele două au devenit și parte din aceeași familie, după ce soția lui Mădălin Ionescu a devenit nașa uneia dintre cele două fetițe pe care Gabi Cristea și Tavi Clonda le au împreună, micuța Victoria.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris

Iată că, și de data aceasta, prezentatoarea TV s-a gândit bine când a ales părinții spirituali ai bebelușei cu numărul doi, micuța Iris, în vârstă de doar o lună, și, cum Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au descurcat exemplar în postura de părinți spirituali, au mai primit încă o dată onoarea de a fi nași, de data aceasta pentru surioara mai mică a Victoriei.

Pe lângă planurile de botez, Gabriela Cristea se gândește să organizeze și nunta cu muzicianul Tavi Clonda, susținând însă că nu există posibilitatea ca cele două evenimente să aibă loc în același timp. Momentan însă, fericita mămică are multe altele pe cap, astfel că încă nu a stabilit cu exactitate când și cum se vor desfășura aceste două mari momente din viața sa.

„Da, ne dorim să facem și cununia religioasă. Încă nu am pus la punct detaliile și nici nu știm când vor avea loc evenimentele. Dar, încet-încet, trebuie să începem să ne gândim și la asta.

Ne-am gândit (să facă și nuntă și nunta și botezul în aceeași zi), dar am exclus varianta asta. Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult așa, pentru sufletul nostru. Cum am vrut de prima dată, nu ne-am răzgândit în privința asta.

Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru revista Viva, căreia i-a acordat și un pictorial cu familia în formulă completă, unde se poate observa și chipul micuței Iris, care este adorabilă.

Mai multe