Leo a făcut palat la Strehaia ca platoul emisiunii „Surprize-surprize”

29 mai 2015 0:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Familiei lui Leo de la Strehaia i-a plăcut atât de mult show-ul „Surprize surprize” prezentat de Andreea Marin, încât a făcut eforturi mari pentru a decora casa asemenea platoului emisiunii de la TVR 1.

Olga, sora lui Leo de la Strehaia, a arătat lumii cum arată casa în care locuieşte în oraşul din Oltenia. Este practic un palat, cu candelabre, luminiţe şi decoraţiuni extravagante.

Ca un detaliu de culoare, Olga a mărturisit joi (28 mai) la emisiunea Wowbiz că scările din imensa lor casă sunt construite după asemănarea celor din platoul emisiunii „Surprize-surprize” de la TVR 1.

Casa a fost construită înainte morții tatălui lor, când Olga avea numai 17 ani. Aceasta și-a dorit să aibă „Surprizele” Andreei Marin la ea în casă, lucru pe care l-a și realizat. A comandat niște luminițe foarte scumpe, pe care le-a montat la extremitățile fiecărei trepte, așa cum a văzut în emisiunea Andreei. Leo de la Strehaia a avut o contribuţie esenţială, el realizând planurile pentru decorarea casei în urmă cu zece ani.

În cadrul emisiunii, Olga a prezentat telespectatorilor imensa casă în care trăiește, construită potrivit tradiției țigănești: „Dacă cineva își face o casă mare, noi nu ne lăsăm mai prejos”, a spus sora lui Leo de la Strehaia. 

Mai multe