Leo de la Strehaia a cerut-o de soţie pe Renata

1 septembrie 2015 0:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Leo de la Strehaia pare mai îndrăgostit ca niciodată de Renata. După ce s-a despărţit şi împăcat de brunetă de mai multe ori, "Prinţul ţiganilor" a hotărât că a sosit momentul să facă pasul următor în relaţia cu Renata. A cerut-o de soţie pe cea mai înaltă clădire din Capitală.

Leo de la Strehaia a făcut un gest neaşteptat din iubire pentru Renata. Fără teamă, acesta i-a cerut mâna brunetei, iar totul a fost filmat de echipa ''Wowbiz''.

''Am trecut şi prin bune şi prin rele, dar am decis să fac acest gest. Îi transmit fostei mele neveste că am iubit-o şi să aibă grijă de copii'', a spus Leo de la Strehaia pentru Kanal D. Ceea ce părea a fi un gest de nebunie din partea lui Leo, totul nu a fost decât un plan al acestuia de a o cere de nevastă pe iubita lui.

''Eu te consider o regină şi te-am adus la înălţime. Am considerat că am ajuns în punctul de nu mai pot să rezist, nu mai pot să stau fără ţine şi te iubesc foarte mult şi ţi-am pregătit ceva. făcusem un test, dar l-am uitat. Îţi spun ce simt eu: «Fă Renato, vrei să fii soţia mea?»'', i-a spus Leo Renatei, extrem de emoţionat.

Deşi a lăcrimat când Leo i-a pus inelul pe deget, Renata a acceptat fără să stea pe gânduri: ''Da, prostule!''

Mai multe