Leo de la Strehaia: "Am făcut sex cu mama Renatei''

25 februarie 2015 0:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa lui Leo de la Strehaia alături de Renata pare desprinsă dintr-un scenariu de telenovelă sud-americană. Bărbatul a făcut mai multe declaraţii şocante referitoare la mama fostei asistente. Acesta susţine că s-a culcat cu mama Renatei în timp ce fiica sa era la tv.

Invitat în platoul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, Leo de la Strehaia a aruncat bomba despre mama Renatei. Acesta a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu mama brunetei.

''Mama Renatei spunea de multe ori că ea mă iubeşte. Mama ei este foarte diabolică. Dacă femeia a venit şi a insistat, na, sunt şi eu bărbat. Eu când m-am combinat cu Renata, înţelegerea am făcut-o cu mama ei. Renata avea iubit când am cunoscut-o eu. În urmă cu un an şi jumătate, i-am făcut plângere pentru proxenetism mamei Renatei. Cu toate astea, eu o iubesc pe Renata. Ele stăteau pentru bani, dar eu le-am făcut jocul. Femeia se îmbrăca foarte, foarte sexi. Renata a plecat la emisiune şi eu am rămas acasă cu mama ei şi cu prietenul meu. I-am dat lui 500 de lei să meargă la mall să-mi cumpere ceva. Atunci, ea a venit la mine şi m-a întrebat cum se spune pe ţigăneşte "mă exiciţi", a mărturisit Leo de la Strehaia.

''Era îmbrăcată într-o rochiţă sexy, fără chiloţi. A venit la mine, m-a ridicat în picioare şi mi-a zis: «Vrei să mă...». Mama ei ajunsese să fie pentru mine mai sexy decât Renata. Am fost îndrăgostit de mama Renatei. Totul a durat până acum câteva zile. I-am spus Renatei să vină să vorbim, ca să nu ajung să dau publicităţii imaginile cu mama Renatei în timp ce face sex cu mine, dar ea a refuzat, spunându-mi: «Leo, Dana e mama mea şi pentru mama mea sunt dispusă să mor». Am făcut sex cu mama Renatei în timp ce ne uitam la ea, la TV'', a mai adăugat acesta, în direct, la Antena 1.

„Când ieşeam la cumpărături, se dădea la mine, mă săruta, mă lua în braţe. S-a îndrăgostit de mine din prima zi când m-a văzut. Mie îmi plăcea de mama ei de dinainte să-mi placă de Renata. Pe atunci, Renata avea 15 ani”, a spus Leo de la Strehaia, la emisiunea ''Un Show Păcătos'' de marţi seara.

Mai multe