Leo de la Strehaia, atacat cu spray paralizant! Prinţul ţiganilor s-a bătut cu Renata şi cu Dana Criminala

21 iulie 2015 1:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Triunghiul amoros dintre Leo de la Strehaia, Renata şi Dana Criminala este istorie! Relaţia dintre cei trei s-a sfârşit brusc, după un scandal monstru. Aflaţi în Delta Dunării, cei trei nu au rezistat prea mult şi s-au luat la ceartă. S-a lăsat cu înjurături ca la uşa cortului, palme şi pumni şi a culminat cu un atac cu spray paralizant.

Leo de la Strehaia le-a vrut pe mama şi fiica şi a rămas fără amândouă. Le-a invitat în Delta Dunării la o pensiune, însă de pe drum au început să se certe. Renata a fost cea mai deranjată dintre ei. Bruneta a stat pe bancheta din spate a autoturismului, în timp ce mama ei s-a distrat în dreapta lui Leo, aflat la volan. Fosta asistentă a luat foc când a ajuns la pensiune şi a aflat că trebuie să doarmă singură în cameră. Deşi s-a opus şi l-a trimis pe prinţul ţiganilor să se culce separat de ea şi mama ei, Dana Criminala s-a dus ea în camera lui Leo şi nu a mai ieşit de acolo până dimineaţa. La prima oră, Leo a reuşit să le enerveze cumplit atât pe mamă, cât şi pe fiică. I-a trimis un mesaj Loredanei Chivu în care îi spunea că o iubeşte şi că nu le mai suportă pe c***ele de Dana şi Renata.

Sms-ul a fost văzut de cele două femei care au explodat. De aici a început cearta între cet trei. Şi-au aruncat cuvinte grele la restaurantul pensiunii şi au continuat timp de o oră în hotel. Când au ajuns în cameră, Leo a sărit să le tragă de păr pe Renata şi Dana Criminala, când femeile l-au înjurat de mamă.

S-au apărat cum au putut mai bine, iar fosta asistentă tv a scos din geantă un spray paralizant şi l-a "anesteziat" pe Leo de la Strehaia.

Supărată foc, Dana a pus mâna pe telefon şi a vrut să cheme poliţia la pensiune, simţindu-se batjocorită. În ediâia de luni seara a emisiunii "Wowbiz", leo de la Strehaia a mărturisit că a terminat definitiv relaţia cu cele două femei şi că îţi doreşte să o cucerească pe Loredana. "Dacă voi reuşi să fac asta zilele astea, vă promit că fac nuntă cu ea până la toamnă", a spus "prinţul ţiganilor" la Kanal D.  

Mai multe