Leo de la Strehaia i-a băgat mâna în chiloți mamei Renatei! Ce a urmat

11 septembrie 2015 9:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce Renata (25 de ani) s-a decis să plece de-acasă, Leo de la Strehaia (39 de ani) a început să se comporte de parcă ar fi un animal în călduri. S-a bucurat că are ocazia să stea cu mama ei, Dana Criminala, și a făcut gesturi indecente în prezența ei.

Renata e foc și pară de când a aflat că Leo s-a întors la mama ei. El susține că e de aceeași vârstă cu Dana Criminala și că e normal să existe atracție.

"Certurile cu Dana și Renata mă excită”

După ce s-a enervat că l-a părăsit Renata, Leo a început să sară pe mama ei. A pipăit-o, a luat-o tandru în brațe, apoi i-a băgat mâna în chiloți. Dana Criminala l-a certat că a lasat-o să plece pe fiica ei, dar lui nu prea îi păsa și o agasa pe brunetă cu propuneri indecente. Deși Dana s-a prefăcut că nu îi plac avansurile lui Leo, a cedat foarte repede și a fugit cu el în dormitor.

“Când o văd pe Dana îmi vine să sar pe ea! Să dau cu ea de pereți! Mă abțin când o văd. Certurile cu Dana și Renata mă excită”. Hai, Dana, până sus. În cinci minute suntem gata, a spus Prințul Țiganilor la Kanal D.

Mai multe