Leo de la Strehaia s-a însurat cu mama fostei iubite

7 noiembrie 2016 23:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Telenovelă în viaţa prinţului ţiganilor! Leo de la Strehaia s-a iubit atât cu Renata, cât şi cu mama acesteia, Dana Criminala, s-a certat pe rând cu amândouă, dar pe cea din urmă s-a decis să o ducă la ofiţerul stării civile şi să o facă mireasa lui. Astfel, cea care ar fi trebui să-i devină soacră îi este acum soţie, iar fosta iubită, fiică vitregă.

Numai lui Leo de la Strehaia putea să i se întâmple asta. Prinţul ţiganilor a fost în mijlocul unui scandal de proporţii în urmă cu un an când Renata, iubita lui de atunci, şi mama acesteia, Dana Criminala, duceau adevărate lupte pentru a-i câştiga dragostea.

Sătulă să se mai certe cu propria mamă şi dezamăgită de trădarea partenerului, Renata s-a retras din ecuaţie şi i-a lăsat locul liber Danei, care l-a cucerit iremediabil pe Leo.

Cei doi au decis să facă pasul cel mare şi s-au cununat civil la Starea Civilă din Piteşti. "Am făcut pasul ăsta şi pentru a încuraja ţiganii care iubesc românce. Ei nu au voie, după legea noastră să facă asta. E o ruşine în etnia noastră! Eu am luptat mult ca să ajung aici", a spus Leo de la Strehaia la Kanal d, fericit că Dana Criminala i-a devenit nevastă.  

Mai multe