Leo de la Strehaia și Anamaria Prodan sunt la cuțite, de la un gest

29 septembrie 2015 13:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prințul țiganilor este supărat foc pe soția lui Reghecampf. Anamaria Prodan a distrubit, pe o rețea de socializare, un articol care îl denigra pe Leo de la Strehaia. El s-a supărat foc și a ținut să comenteze chiar pe pagina ei.

Leo de la Strehaia vrea să înceapă o ceartă pe internet, pe care să o mute în emisiunea la care participă mereu. Deși în urmă cu patru zile prințul țiganilor a declarat că nu mai vrea să facă circ la tv, acum a provocat-o pe Anamaria Pordan la un „duel”.

«Te provoc să văd dacă îmi poți face față »

“Anamaria Prodan Reghecampf, tot timpul te-am respectat, nu te înțeleg de ce dai tu shared (distribuit pe Facebook n.r) !!! Adică îmi faci plângere să nu mai apar eu la tv? Te provoc într-o emisiune să văd dacă îmi poți face față”, i-a scris Leo soției lui Reghecampf.

Leo de la Strehaia este expert în făcut circ la emisiunile de la Kanal D. După ce s-a certat cu Renata și Dana Criminală, care i-au vândut bolidul de lux și au fugit cu banii, prințul țiganilor a declarat că nu mai vrea să apară la televizor. Cu toate acestea, nu s-a ținut de cuvânt. Acum, vrea să se certe cu Anamaria Prodan, care pare că s-a săturat să tot vadă emisiuni cu Leo.

Mai multe