Leo de la Strehaia şi mama Renatei, sărutări şi îmbrăţişări fierbinţi în parcare

24 iunie 2015 0:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Leo de la Strehaia este cunoscut pentru numeroasele relaţii pe care le-a avut, în ciuda faptului că este căsătorit. Una dintre cele mai controversate a fost cea cu mama Renatei, idilă avută când Leo era într-o relaţie chiar cu asistenta tv. Recent, Prinţul Ţiganilor a fost surprins din nou în compania mamei Renatei, deşi acesta încearcă să o cucerească pe Loredana Chivu.

Leo de la Strehaia a fost surprins de fotografii emisiunii Wowbiz, de la Kanal D, într-o parcare în compania mamei Renatei. Cei doi s-au ţinut în braţe şi s-au sărutat cu foc, iar imaginile au distrus orice şansă pe care Leo ar fi avut-o cu Loredana. 

Leo a încercat să se apere şi a susţinut că în imagini apare Renata, dar adevărul a ieşit la iveală. Şi soţia lui Leo, Anca, a fost deranjată de dezvăluirile făcute în platoul emisiunii nocturne. 

"Chiar aşa să facă mama Renatei? E urât! Face asta fiindcă a văzut că are bani! Înţeleg Renata să facă aşa ceva, dar mama ei? E prea de tot! Eu vorbesc cu Renata, dar acum nu îmi mai răspunde", a spus Anca.

Mama Renatei i-a făcut propuneri indecente

Relaţia lui Leo cu mama Renatei a început după ce Prinţul Ţiganilor a fost părăsit de Renata. Atunci, el i-a propus femeii să înceapă o idilă, iar mama fetei a acceptat. Pentru că Leo şi Renata s-au împăcat rapid, nu s-a concretizat nimic. Însă, peste ceva timp, când mama Renatei a venit să stea la ei, lucrurile au luat-o pe alt făgaş. 

Întrucât Renata era plecată toată ziua la televiziune, Leo rămânea acasă cu mama ei, care se afișa în ținute sumare în fața manelistului.

„Leo, lasă-mă să te sug”, i-a spus mama Renatei lui Leo, încercând să îl seducă. În acel moment, Leo nu s-a mai gândit la iubita lui și a acceptat propunerea mamei Renatei. Apoi, cei doi au început să aibă o relație. Pentru a-i demonstra că îl iubește, femeia și-a făcut un tatuaj într-o zonă intimă în care îi adresează câteva cuvinte în țigănește.

Mama Renatei i-a propus lui Leo să o plătească cu  50.000 de euro pentru a întreține relații sexuale cu ea și cu fiica ei, însă acesta nu acceptat propunerea deoarece nu a reușit să o convingă pe sora lui să îi mai dea o salbă pentru a putea plăti favorurile sexuale. 

Mai multe