Leo Iorga: «Nu o mai iubesc pe Florenţa de doi ani»

30 noiembrie 2016 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul Leo Iorga, diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer la plămâni, are nevoie ca de aer de bani pentru tratamentul costisitor. Cum concertele s-au redus drastic în ultima vreme, cântăreţul a decis să-şi concedieze impresara, pe Florenţa Marin. El a recunoscut ieri, în exclusivitate pentru Click!, că s-au iubit.

Ghinioanele se ţin lanţ de Leo Iorga (51 de ani)! Cu sănătatea este în piuneze, iar cariera muzicală a luat-o la vale după ce s-a despărţit de trupa Compact, fiind nevoit să-şi facă propria trupă.

Acum, la final de an, lucrurile s-au complicat şi mai mult pe ambele planuri, atât pe cel profesional, cât şi pe cel sentimental, şi asta din cauza unei singure persoane: Florenţa Marin, femeia care timp de patru ani i-a fost şi amantă, dar şi impresar.

Click! a anunţat în exclusivitate, ieri, ruptura dintre  cei doi. Extrem de revoltat, rockerul  i-a reproşat femeii incompetenţa profesională: ”În urmă cu 3-2 ani aveam concerte, apoi n-a mai mers nimic, de-abia prindeam câte un concert, şi ăla organizat în pripă, nici nu aveam timp să mai repet. Ne trimitea să cântăm pe nasturi, nu pe bani”, a spus artistul.

Mai mult, acesta pare că a dat uitării şi momentele în care Florenţa i-a fost alături pe patul de spital şi l-a îngrijit ca pe un copil, mai exact în 2014, când Leo Iorga a fost operat la cap: “De 2-3 ani nu mai există nimic între noi. Ea nu mai reprezintă interesele noastre în acest moment. Au fost sentimente, dar au dispărut. Eu nu contest că ea m-a iubit, dar showbiz-ul este o lume sălbatică, aici nu există milă”, a ţinut cântăreţul să mai puncteze.  Totuşi, la o zi după decizia radicală de a o concedia, iată că solistul trupei Pact o va păstra în echipă. 

“Am vorbit ieri (n.r.: marţi) cu Florenţa. Este posibil să rămână în structura noastră, dar pe altă funcţie, deoarece ca impresar nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor noastre. Nu are abilităţi de a vinde formaţia. Ne-am gândit să semnăm cu o firmă profesionistă de impresariat. Ea ne anunţa cu o zi sau cu o săptămână înainte de spectacolele pe care le onoram”, a declarat Leo Iorga, pentru Click!

Paula, soţia lui Leo, este în al nouălea cer de bucurie că a scăpat de rivală, ba chiar îi dă peste nas Florenţei, care a vrut să-i fure bărbatul: “Leo a dormit mereu în patul nostru”, ne-a spus Paula. 

«Tratamentele m-au ajutat, acum nu mai cânt pe scăunel»

Solistul se luptă de cinci ani cu cancerul la plămâni, iar în acest răstimp a trecut prin patru operații, două la cap, una la plămâni și o alta la glandele suprarenale. A investit zeci de mii de euro în tratamente revoluționare, iar mai nou vrea să ajungă în Cuba, pentru noi investigații. Din păcate, va mai amâna plecarea programată inițial luna aceasta: “Trebuia să plec acum în Cuba, pentru tratament, dar nu pot acum, căci trebuie să mai fac o tomografie și un RMN. Mi-am cumpărat și biletele pentru a merge în Cuba, dar planurile mele au fost date, pe moment, peste cap”, a declarat Leo Iorga. Artistul e fericit că se simte mai bine: ”Acum mă simt mult mai bine, cam de o lună pot cânta și în picioare, nu mai cânt pe scăunel”.

Mai multe