Leșini de poftă! Uite ce festin culinar îl așteaptă pe Enrique Iglesias la București!
Doamnele și domnișoarele au început numărătoarea inversă până când îl vor vedea, în carne și oase, pe sex-simbolul Enrique Iglesias (40 de ani). Fiul cel mic al lui Julio Iglesias va cânta pe 12 mai în București, la Romexpo, iar organizatorii îl așteaptă cu un răsfăț suprem. De meniul solistului se va ocupa Jubile Catering, furnizorul Casei Regale.
"Pentru a păstra savoarea și gustul autentic al preparatelor am ales să importăm o parte din ingrediente. Antricotul de vită vine din SUA, mai exact din Texas. Orezul Jasmine îl aducem din Thailanda și va fi preparat în mod tradițional, în baie de aburi, într-o oală specială din bambus. Meniul va cuprinde și preparate tradiționale spaniole, pe care am ales să le aducem din țara lor de origine”, a spus Chef Iulian Șușală. Enrique Iglesias va fi întâmpinat înaintea concertului de la București cu un juice bar, pregătit cu toate legumele și fructele necesare. Morcovi, mere, țelină, ghimbir, sfeclă roșie, portocale, căpșune, spanac, kiwi, ananas, pepene roșu, mentă și piersici se vor afla la dispoziția artistului, care este un împătimit al sucurilor naturale. Meniul principal este influențat puternic de bucătăria spaniolă, astfel încât preparate precum Salchichón (cârnat crud-uscat și afumat), Chorizo (cârnat de porc) și Jamon Iberico (jambon) nu vor lipsi de pe masa lui Enrique Iglesias. Pe lângă alimentele iberice, de care se vor bucura și membrii echipei sale, Enrique Iglesias a cerut în mod special un platou cu sushi, care să fie livrat în camera sa, cu 30 de minute înainte de încheierea show-ului.
După concert, artistul internațional va avea la dispoziție piept de pui la cuptor cu legume la abur și piure de cartofi cu antricot de vită. Dar să te ții la desert! Ne scuzați pentru enumerarea de mai jos, care ne agită, și nouă, papilele gustative: mousse de ananas cu cocos, fructe proaspete, flori comestibile și sos de mango, curd de lime pe blat de biscuite, cu fructe proaspete și flori comestibile, carrot cake (prăjitură cu morcov) cu glazură de lime și cremă de brânză ricotta, mousse de ciocolată neagră cu interior din ciocolată albă și piure de zmeură, în înveliș de alune sărate, prăjite, fructe proaspete și flori comestibile.