Leşini de râs! Cum face Delia pe gospodina

4 august 2016 17:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ocupată tot timpul cu concerte şi filmări pentru noul sezon X-Factor, Delia face ce face şi îşi găseşte timp şi pentru relaxare. Artista, care în aceste zile a fost prinsă în scaunul de jurat al show-ului de talente de la Antena 1, profită de perioada estivală şi se relaxează la piscină, unde nu a stat prea mult întinsă la plajă, ci a găsit ceva cu care să se distreze, dar să-i amuze şi pe fani.

Îmbrăcată într-o pereche de bikini minusculi, artista a zăbovit la plajă între două schimburi scurte de mesaje cu amicii şi a trecut la treabă. Cum este mereu pusă pe şoţii, Delia le-a arătat fanilor ce face atunci când nu urcă pe scenă şi nici nu se află în postura de jurat de la X-Factor.

Cântăreaţa a publicat pe contul ei de Instagram câteva filmuleţe în timp ce îşi exersează talentul la treburi casnice.

Solista a recunoscut în repetate rânduri că nu este pasionată de bucătărie, dar că nu poate să stea deoparte atunci când vine vorba să facă curăţenie. Aflată la o pisicnă, blonda a făcut un adevărat show. A luat o mătură şi a început să danseze pe terasă, iar spectacolul a continuat şi la piscină. Acolo, artista, cu o plasă de strâns insecte în mână, a demonstrat că dacă îşi propune are şi alte calităţi, nu doar vocale.

Mai multe